Известие

Collapse
No announcement yet.

problem

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• problem

имам нуйда от малко помощ.Наскоро си kупиш Алфа 145 1.8 тлин Спарк и не иа биах иа карал вуобще,но като иа подкарах започна много да загриава и аз си помислих че е термостата или водната помпа,но нито едното нито другото не беше.мойе ли ниакои да ми кайе какво да правиа и куде да турсиа проблема?много ще съм ви благодарен

И наща като я зехме беше така стигаше до 100-110 градуса баща ми я вкара в сервиз не знам кво е сменяно ама са няма проблем :Р
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Датчика на перката за охлаждане на радиатора

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

или ти включва направо 2-ра степен, която е на по висока темперетура( ако ти е на 2 степени де) и как разбра че не е термостат или помпа
        НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Re: problem

Първоначално публикувано от ivandro
          имам нуйда от малко помощ.Наскоро си kупиш Алфа 145 1.8 тлин Спарк и не иа биах иа карал вуобще,но като иа подкарах започна много да загриава и аз си помислих че е термостата или водната помпа,но нито едното нито другото не беше.мойе ли ниакои да ми кайе какво да правиа и куде да турсиа проблема?много ще съм ви благодарен
          Човече, моля те поясни какво значи "загрява", в смисъл каква температура стига(че за някой 80-90 градуса са много) за града и извън него при движение, също (предполагам че си проверил де) включва ли се перката и на какви градуси, как разбра, че водната ти помпа работи нормално, същото и за термостата? И остава да не ти се е задръстила охладителната система по някакъв начин.
          Съжалявам че питам така подробно, но има майстори, които нищо не вдяват, и само като видят италянка вече са те осъдили да я продадеш, че нищо не и разбират.
          146 ti rosso 96г.

Comment

Working...
          X